• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Door weer en wind met bedrukte stormparaplu's

Bedrukte-stormparaplusIedereen kent het wel, wanneer het buiten regent en u uw paraplu wilt gebruiken gebeurt het vaak dat de wind eronder komt en uw paraplu binnen de kortste keren volledig kapot is en u alsnog nat wordt. Die tijden zijn voorbij met onze stormparaplu’s! Deze paraplu’s zijn zowel bestand tegen de wind als tegen de regen, een ideaal product voor tijdens de natte en stormachtige herfstdagen.
 
Hoe werkt het?
Inmiddels zijn er natuurlijk alweer veel verschillende stormparaplu's die hun eigen werking hebben. Hieronder hebben we 3 van onze beste stormparaplu's op een rijtje gezet en daarbij omschreven wat er zo bijzonder aan is.

Stormparaplu (art. 4089)
Deze paraplu ziet er op het eerste oog uit als een gewone paraplu maar dat is het zeker niet! De stormparaplu heeft een uniek golfmodel met dubbele laag nylon om de lucht te laten ontsnappen, daardoor heeft u geen last meer van een kapotte paraplu bij harde wind en komt u droog op uw bestemming aan. U kunt de Stormparaplu hier bekijken.

Stormparaplu-hurricane-bedrukkenStormparaplu Hurricane (art. 4019)
De 'stormparaplu hurricane' is een heel slimme paraplu dankzij zijn dubbele laag wordt de wind als het ware automatisch weer onder de paraplu vandaan geleidt. Verder is het een uitermate licht model waardoor hij dus makkelijk te gebruiken is. U kunt de Stormparaplu Hurricane hier bekijken.

Senz original Stormparaplu (art. 4106)
De 'senz original stormparaplu' is een uniek model dat voorkomt dat de wind baas wordt over jou paraplu. Wat deze paraplu zo bijzonder maakt is dat de paraplu, door middel van zijn slimme ontwerp, zelf de beste positie in de wind uitkiest zodat het product een optimaal gebruiksgemak heeft. De Senz original Stormparaplu kunt u hier bekijken.

Een stormparaplu bedrukt met uw logo of boodschap is een perfect promotiemiddel voor uw bedrijf. Een stormparaplu wordt niet zomaar weggegooid en in Nederland valt er vaak regen, waardoor ze ook veel gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat uw bedrukking regelmatig wordt getoond aan een breed publiek. Kortom: geef uw relaties een stormparaplu bedrukt met uw tekst en/of logo, en er wordt regelmatig 'gratis' reclame gemaakt voor uw merk of bedrijf.

Bekijk alle stormparaplu's van Paraplubedrukken.nl op Paraplubedrukken.nl/stormparaplu's

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact