• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Bent u op zoek naar dé specialist en totaalleverancier van effectieve, voordelige en opvallende bedrukte en onbedrukte paraplu’s voor de zakelijke markt? Dan bent u bij Paraplubedrukken.nl aan het juiste adres. Paraplubedrukken.nl is toonaangevend aanbieder van paraplu’s die doormiddel van de inzet van paraplu’s relaties versterkt en een substantiële meerwaarde levert bij de positionering van de klant. Paraplubedrukken.nl is onderdeel van Van Helden Relatiegeschenken.

  • Snelle & stipte levering
  • Goed bereikbaar (Maandag t/m vrijdag van 8 uur tot 18 uur)
  • Klantvriendelijk & specialistisch personeel
  • Breed & voordelig assortiment

Iets extra onder de aandacht brengen?

Paraplu’s kunt u (bedrukt met uw promotietekst, bedrijfsnaam, internetadres, logo of afbeelding) inzetten om uw bedrijf, instelling, vereniging, dienst, product of prestatie extra onder de aandacht brengen. Maar ook bijvoorbeeld om klanten te bedanken voor het gestelde vertrouwen of de inspanningen en de dienstjaren van leden of personeel te onderstrepen. Kortom, het versterkt relaties en dat is belangrijk!

Over Van Helden Relatiegeschenken

Met ruim 50 jaar ervaring is Van Helden Relatiegeschenken dé betrouwbare partner om uw relaties te versterken. Het familiebedrijf heeft, door de sterke groei in de afgelopen jaren, inmiddels met 3 vestigingen (Nederland en België) en ruim 150 medewerkers een toonaangevende positie ingenomen op de Nederlandse en Belgische markt van promotionele artikelen.

Het moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft een uitgebreide showroom (één van de grootste in Nederland), moderne drukkerij en fotostudio. Met meer dan 20.000 palletplaatsen zijn we meer dan ooit in staat de juiste voorraad te houden en snelle levertijden te garanderen.

Van Helden bedrijfsfilm bekijken?

Klik hier en u krijgt een uitstekende indruk wat Van Helden Relatiegeschenken u te bieden heeft. U ziet het volledige proces van het bestellen van een relatiegeschenk tot aan het afleveren ervan.

Voor meer informatie over Van Helden Relatiegeschenken kunt u gaan naar www.vanhelden.nl

back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact