• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Uw logo op een paraplu laten bedrukken? 3 tips

Een paraplu is de redder in nood wanneer het weer een beetje tegen zit. Niet voor niets kiezen veel bedrijven er dan ook voor om een paraplu als relatiegeschenk te geven. Maar waar moet u op letten als u een paraplu met uw bedrijfslogo wilt laten bedrukken?

1. Let goed op de keurcombinatie

Houd bij het kiezen van een paraplu rekening met de beschikbare kleuren en de kleur(en) van het bedrijfslogo. U wilt tenslotte dat deze kleuren goed bij elkaar passen. Let daarom extra goed op bij: 

  • Overeenkomende kleuren: bevat het bedrijfslogo de kleur rood en heeft de paraplu ook die kleur, dan staat de paraplukleur waarschijnlijk die van het logo in de weg. U kunt dan beter een andere achtergrondkleur kiezen.
  • Donkere logokleuren op een donkere paraplu: het logo kan in deze situatie wat wegvallen en is minder sprekend dan wanneer er meer contrast tussen het bedrijfslogo en de paraplu zit. Zorg er daarom voor dat óf de achtergrond, óf het logo sprekend genoeg is.
  • De combinatie van felle kleuren: heeft zowel de paraplu als het bedrijfslogo felle kleuren? Bekijk dan goed of deze kleuren bij elkaar passen en of ze bij de uitstraling van het bedrijf passen. Is de samenstelling van de kleuren goed en leidt de totale kleurencombinatie niet te veel af van het logo, dan zit u goed.

2. Vraag een drukproef aan

Juist bij gepersonaliseerde relatiegeschenken is het belangrijk te weten dat de kwaliteit goed is. Zorg er dan ook voor dat u voor de definitieve bestelling (van vrijwel altijd meerdere paraplu's) een drukproef ontvangt van de drukker. 

Bij Paraplubedrukken.nl versturen we die drukproef altijd, zodat we zeker weten dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Nadat u akkoord hebt gegeven op de drukproef, starten we met de volledige order.

3. Meerdere kleuren

Paraplu's zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Steeds meer bedrijven vinden het leuk om meerdere kleuren paraplu's te bestellen, maar wel allemaal met hetzelfde logo. Wilt u eens meer variatie in uw relatiegeschenk brengen? Overweeg dan om meerdere paraplukleuren te kiezen. Zorg er uiteraard wel voor dat:

  • De kleuren bij elkaar passen: mochten er meerdere mensen met de verschillende paraplukleuren samen op straat lopen, is het wel zo mooi als deze kleuren bij elkaar passen. Dit geeft een professionelere uitstraling dan wanneer de kleuren niet bij elkaar passen.
  • Het paraplumodel hetzelfde is: variatie is leuk, maar te veel variatie komt juist chaotisch en ondoordacht over. Kies daarom wel voor hetzelfde model paraplu, om een eenheid te bewaren.

Bij Paraplubedrukken.nl nemen we bestellingen op maat aan en kunt u uw persoonlijke wensen aan ons doorgeven via het opmerkingenveld of natuurlijk gewoon door even contact met ons op te nemen. 

Door deze tips toe te passen neemt de kwaliteit van uw relatiegeschenk enkel toe. Mocht u nog vragen hebben over een van onze producten of over het bedrukken van paraplu's, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact