• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Relatiegeschenk tip voor ouderen: de wandelstok paraplu

Wanneer u een relatiegeschenk wil geven aan relaties die op leeftijd zijn, is de kans groot dat ze alle standaard relatiegeschenken al meerdere malen hebben ontvangen. Met een fles wijn, een badjas, kaarsenset of een luxe pen maakt u ouderen waarschijnlijk niet meer zo blij als voorheen, ondanks dat ze u uit beleefdheid wel hartelijk zullen bedanken. Om uw relatie echter op een positieve manier te verrassen is het belangrijk om creatief te zijn en om uzelf in de situatie van uw relatie te verplaatsen. Mensen op leeftijd kunnen bijvoorbeeld slecht ter been worden als gevolg van ouderdom. Mogelijk worden ze hierdoor wat passiever en gaan ze minder naar buiten omdat ze ertegen opzien. Een wandelstok in combinatie met een paraplu is een relatiegeschenk dat voor ouderen zeer nuttig kan zijn. In dit artikel leggen we u verder uit waarom.

Stimuleren om te bewegen

Om ouderen te stimuleren te blijven bewegen, de deur uit te gaan en dagjes weg te gaan, kan een wandelstok paraplu een perfect attribuut zijn. Wanneer je een wandelstok paraplu als relatiegeschenk geeft, maakt u het mogelijk dat hij of zij bijvoorbeeld een lange boswandeling best durft te maken of een dagje een stadscentrum kan bezoeken zonder praktische ongemakken. Deze wandelstok paraplu kunt u voorzien van een bedrukking met de naam en het logo van uw bedrijf.  

Dubbele functionaliteit

Een wandelstok paraplu heeft een dubbele functionaliteit. Wanneer de stok niet uitgeklapt is, kan deze als wandelstok fungeren. Wanneer de paraplu opengeklapt wordt, kan deze bescherming bieden tegen regen, hagel of sneeuw. De stok bestaat uit 2 aparte delen die ook als één geheel in elkaar geschoven kunnen worden. Ingeklapt lijkt het alsof een paraplu als wandelstok wordt gebruikt. Deze multifunctionele stok kan dus een ideaal relatiegeschenk zijn voor oudere relaties.

Geen belediging

Wel is het belangrijk om in ogenschouw te nemen hoe fit en vitaal uw relatie nog is. Iemand kan het namelijk als vreemd opvatten wanneer u hem of haar een wandelstok geeft, terwijl diegene lichamelijk nog in een uitstekende conditie verkeert.

Charles Dickens

De wandelstok paraplu is onder andere beschikbaar in de Charles Dickens uitvoering. Een stok van deze belangrijke, klassieke Engelse schrijver geeft net een beetje extra karakter aan de multifunctionele wandelstok paraplu.

Verplaats uzelf dus goed in het leven van uw relatie en bedenk met wat voor soort relatiegeschenk u hem of haar echt blij kunt maken. Een wandelstok paraplu kan zomaar een verrassend, maar welkom eindejaarsgeschenk zijn. 

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact