• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Paraplu bedrukken: 3 tips voor een mooi resultaat

In een land als Nederland komt een paraplu geregeld van pas. Daarom is de paraplu een ideaal middel om wandelend reclame mee te maken. Zo kunt u gemakkelijk het logo van uw bedrijf op een paraplu laten bedrukken – een praktisch relatiegeschenk waar u veel bereik mee creëert. 

Kleurencombinaties

Denk bij het uitzoeken van de paraplu goed na over de kleur. Wanneer u bijvoorbeeld uw logo wilt laten bedrukken op een rode paraplu, en de meerderheid van het logo bestaat ook uit rood, zal dit slecht zichtbaar zijn op de paraplu. Kies daarom altijd voor een kleur waar het logo goed op te zien zal zijn. Bevat het logo veel kleuren, kies dan voor een witte paraplu. Op een witte ondergrond komt kleur goed tot z’n recht. 

Afmeting

De grootte van de paraplu en de grootte van de afbeelding of tekst die er op moet worden bedrukt is belangrijk in verband met de juiste afmetingen. U kunt als relatiegeschenk voor een compacte, opvouwbare paraplu of juist een grote paraplu kiezen. 

Het zou natuurlijk zonde zijn als u een tekst wilt laten drukken op een paraplu die daarvoor te klein is, waardoor de helft van de tekst er niet op past. Vraag bij twijfel daarom altijd even na bij één van onze medewerkers of de afmetingen van het drukwerk overeen komen met de maat van de paraplu.

Positie van de print

Niet alleen kleur en afmeting zijn belangrijk bij het bedrukken van de paraplu. De positionering van het drukwerk is ook een belangrijk onderdeel van het eindresultaat. 

Moet de bedrukking juist aan de bovenkant zijn, zodat je er als het ware bovenop kunt kijken? Of moet de print meer aan de zijkant, zodat je het gemakkelijk kunt lezen wanneer de paraplu een beetje schuin gedragen wordt? Waarschijnlijk allemaal punten waar u nog niet eerder bij stil had gestaan, maar ze wegen zwaar mee in het succes van het eindproduct. 

Er zijn meerdere typen paraplu’s beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit:

•    opvouwbare paraplu’s
•    houten paraplu’s
•    golfparaplu’s
•    transparante paraplu’s
•    stormparaplu’s

Al deze paraplu’s zijn geschikt voor bedrukking van tekst, afbeelding of logo. Denk van te voren goed na over de hierboven genoemde tips voor het beste eindresultaat van de bedrukking. Mocht u toch nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact