• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Kleurrijke paraplu's

Tegenwoordig zien we steeds vaker kleurrijke paraplu’s op straat. De paraplu is het wat ‘suffe’ imago al jaren kwijt en wordt zelfs steeds meer als mode accessoires gezien. Kleurrijke paraplu’s die de kleding matchen zijn erg populair onder de jongeren. Een leuk voorbeeld is de hartparaplu. De naam zegt het al, een hartvormige paraplu. Door de gekleurde grip, de ruime keuze aan kleuren en de unieke vorm is de hartvormigeparaplu een 'hippe' keuze. Kleuren als rood, roze, oranje en lichtblauw laten u zelfs tijdens de regen stralen.

Benieuwd wat voor soort kleurrijke paraplu's Paraplubedrukken.nl o.a. in het assortiment heeft?Paraplubedrukken.nl heeft o.a. de opvouwbare Easytravel paraplu in het assortiment. De opvouwbare Easytravel paraplu is een makkelijk mee te nemen paraplu, die in vele kleuren beschikbaar is. Zo is de paraplu in het geel, oranje en rood verkrijgbaar en zelfs met alle kleuren van de regenboog. Als u houd van kleurrijke paraplu's maar niet té veel wilt opvallen, dan is de Two Tone paraplu wellicht wel iets voor u. De Two Tone paraplu heeft een zwarte bovenkant maar de binnenkant bevat kleuren als groen, blauw, geel en rood.

Kunt u niet genoeg krijgen van kleurrijke paraplu’s? In de stad Agueda, in Portugal, hangen er honderden fel gekleurde paraplu’s in de ‘Umbrella street’. Kleurrijke paraplu’s fleuren de boel op en zorgen voor een vrolijke uitstraling. Ook leuk om uw bedrijf tijdens de lente en/of zomer wat kleur te geven door de ‘Umbrella street’ naar uw bedrijf te brengen. Zo zorgt u ervoor dat uw relaties hun bezoek aan uw bedrijf nooit zullen vergeten.

Heeft u een vraag en/of een opmerking? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via onze
contactpagina.

Heeft u de 'flash mob' in Seattle al gezien? Een video waarbij er onverwachts een groep mensen begint te dansen met vele kleurrijke paraplu's. U kunt de video hieronder bekijken.

 

Thema's

Share this
back to top