• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Een luxe paraplu als relatiegeschenk: 6 ideeën

Het geven van een paraplu als geschenk voor uw relaties kan op meerdere fronten een positief effect hebben. Het merendeel van de relaties die een geschenk krijgt, herinnert zich het bedrijf waarvan deze is gekregen. Wanneer deze paraplu ook nog is bedrukt met de bedrijfsnaam en een bijpassend logo, creëert u direct zichtbaarheid voor uw bedrijf wanneer uw relatie deze paraplu gebruikt. Als dit een luxe paraplu is die gemakkelijk is in het gebruik, is de kans groot dat deze wordt gebruikt bij regen. Maar wat voor luxe paraplu’s zijn er en hoe kan dit relatiegeschenk als speciaal worden gezien door de ontvangende partij?

1. Stormparaplu

Een stormparaplu is enorm sterk, waardoor deze ideaal te gebruiken is wanneer het regent en hard waait. Ondanks de hoge luchtweerstand zal een stormparaplu het niet snel begeven of omklappen. De stormparaplu is ook fijn te gebruiken op de fiets.

2. Golfparaplu

De golfparaplu behoort ook tot het luxere segment paraplu. Deze paraplu is goed te gebruiken op de golfbaan. U kunt veel naamsbekendheid creëren wanneer uw golfende relatie de baan op gaat met een praktische golfparaplu inclusief bedrukking van uw bedrijfsnaam en -logo.

3. Senz-paraplu

De Senz-paraplu is een luxe en zeer unieke soort stormparaplu door het opvallende, asymmetrische design van deze paraplu. Na onderzoek van een student van de TU-Delft is gebleken dat een paraplu met deze vorm stormen tot windkracht 10 kan doorstaan. Dat de Senz-paraplu ook nog eens opvouwbaar is, maakt dat deze ook nog gemakkelijk mee te nemen is. 

Naast het drukken van uw bedrijfsnaam en -logo op de paraplu, kunt u ook nog extra’s toevoegen aan de paraplu om het geschenk bijzonderder te maken voor uw relatie.

4. Personificatie

Ook kunt u de bedrukte paraplu nog persoonlijker maken door het bedrukken van de naam of initialen van uw relatie op de paraplu. Veel relatiegeschenken zijn universeel voor alle relaties, maar op deze manier zal het krijgen van een luxe paraplu specialer zijn.

5. Kaartje

Eenzelfde soort personificatie kan ook gedaan worden middels een naamkaartje aan de paraplu of een kaartje met een unieke boodschap voor de ontvanger.

6. Verpakking

Tot slot is het belangrijk om te denken aan de manier van verpakken van de paraplu. Een mooie eerste aanblik zorgt direct voor een fijne ervaring voor de ontvanger wanneer u het geschenk overhandigt.

 

Bedenk dus goed wat voor paraplu uw relatie het meest zal waarderen en verzin vervolgens de leukste manier om het cadeau speciaal te maken voor hem of haar. Mocht u nog vragen hebben over een van onze producten of over het bedrukken van paraplu’s, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact