• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

De top 5 damesparaplu's

Als u opzoek bent naar damesparaplu’s voor uw relaties, dan bent u bij Paraplubedrukken.nl aan het juiste adres. Bij Paraplubedrukken.nl hebben wij een ruime keuze aan damesparaplu’s, die u allen kunt laten bedrukken met uw logo en/of tekst. In dit artikel hebben wij de top 5 damesparaplu’s voor u geselecteerd.

1. Falcone Damesparaplu Retro-Romantisch (art. 006853)Damesparaplu Retro-Romantisch
De Falcone damesparaplu heeft een retro- romantisch uitstraling en is hierdoor ideaal voor o.a. trouwerijen. De Falcone damesparaplu heeft een hand opening systeem en is verkrijgbaar in het zwart, wit, roze, paars en off-white.

2. Opvouwbare paraplu miniMAX (art. 004368)
De opvouwbare paraplu miniMAX is geschikt voor vrouwen die veel op reis zijn. De opvouwbare paraplu miniMAX past namelijk makkelijk in uw tas en kan daardoor altijd mee genomen worden. De miniMAX heeft een hand opening systeem en bijpassend gekleurd handvat, met foedraal. Deze leuke opvouwbare damesparaplu is leverbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, rood, bordeaux, kobaltblauw, donkergroen en beige.

3. Falconetti Tulpparaplu (art. 006796)
De Tulpparaplu van het merk Falconetti heeft een handvat in de vorm van een tulp. Door het tulpvormige handvat is de paraplu leuk om weg te geven aan uw internationale relaties. Daarnaast is de paraplu natuurlijk ook ideaal om weg te geven aan uw vrouwelijke relaties. De tulpparaplu heeft een automatisch open en dicht systeem en is verkrijgbaar in maarliefst 9 kleuren.

4. Paraplu Blocks (art. 4147)
De Paraplu Blocks heeft een opvallend design en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw. Deze damesparaplu heeft een automatisch open en dicht systeem en is gemaakt van pongee zijde. Het handvat is gemaakt van gebogen hout dat ,samen met de ruitjes aan het uiteinde van de paraplu, voor een chique uiterlijk zorgt.

5. Golfparaplu automatisch open en dicht (art. 006777)
De Golfparaplu is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en is door de opvallende kleuren een leuke damesparaplu. De paraplu heeft een automatische open en dicht systeem en een EVA handvat. De golfparaplu is leverbaar in de kleuren: zwart, wit, blauw, geel, rood, bordeaux, kobaltblauw en donkergroen.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact