• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

De leukste trouwparaplu's voor uw bruiloft

Uw trouwdag nadert en u heeft uw vrienden en familie uitgenodigd. Iedereen heeft er veel zin in maar er is regen voorspelt. Dat is natuurlijk vervelend maar zeker geen reden om uw trouwdag af te zeggen. Gelukkig bieden wij u de oplossing voor dit probleem! Dat is natuurlijk een leuke paraplu die in het thema thuis past en die ook nog eens bedrukt kan worden met uw naam, trouwdatum, logo, etc., zodat de paraplu een element van de bruiloft wordt. U kunt de paraplu's ook als souvenir mee geven aan uw gasten, zo zullen uw gasten altijd terug denken aan uw bruiloft bij het gebruik van de paraplu.

Wij hebben hieronder de vier leukste trouwparaplu’s weergegeven, die u met of zonder bedrukking kan bestellen bij ons.

1. De Hart ParapluDe Hart Paraplu
Dit is een leuke paraplu in een hartvorm. De Hartvormige paraplu heeft een aluminium stok met een bijpassend gekleurd rubber handvat. De stoklengte in 78 cm en de paraplu is wind bestendigd waardoor uw bruidskapsel beschermd is tegen regen en wind. U kunt de hartvormige paraplu bestellen met of zonder opdruk van uw naam, datum van uw trouwdag, logo, etc. De hartvormige paraplu is beschikbaar in viertien kleuren voor elke bruiloften thema’s zoals: zwart, wit, blauw, oranje, rood, roze, lime, paars, zilver, middenblauw, fuchsia, off white, lichtblauw en zwart/zilver. 
U kunt de Hart Paraplu hier bekijken. 

2. Falcone® Damesparaplu Retro-Romantisch
De damesparaplu Retro-Romantische maakt zijn naam waar. Deze paraplu is echt geschikt voor bruiloften met een romantisch thema. De kleur van het handvat is mooi afgestemd op de kleur van de paraplu. De Retro-Romantische paraplu heeft tevens een mooi sierlijke lijn aan de uiteinde. De Retro-Romantische paraplu kunt u natuurlijk bij ons laten bedrukken met uw naam, trouwdatum, logo, etc. Deze Retro-Romantische paraplu is beschikbaar in vijf kleuren, waardoor de paraplu bijna in elke Retro-Romantische thema thuis past. De paraplu is verkijgbaar in de volgende kleuren: zwart, wit, roze, paars en off white.
U kunt de Retro-Romantisch paraplu hier bekijken.

3. Falconetti® Tulpparaplu PVCDe Falconetti Tulpparaplu
Deze Tulpparaplu PVC paraplu is mooi doorzichtig waardoor u onder uw paraplu kan schuilen voor de regen en toch bewondert kan worden om uw bruidshaar en make-up. Deze leuke doorzichtige paraplu heeft een stoklengte van 78cm en is van ijzer, het handvat is gemaakt in de vorm van een tulp die leuk overeenkomt met de kleur van de paraplu. U kunt bij ons de paraplu bestellen met opdruk van uw naam, trouwdatum, logo, etc. Wilt u wel een paraplu die doorzichtig is maar die toch een leuk kleurtje heeft? Dat kan, want deze Tulpparaplu PVC paraplu is verkrijgbaar in de volgende transparante kleuren: geel, oranje, groen, blauw, paars, lila en roze.
U kunt de Tulpparaplu PVC hier bekijken.

4. Kinderparaplu Animal
Deze leuke kinderparaplu is natuurlijk de ideale paraplu voor de jonge gasten op uw bruiloft, die hun eigen paraplu willen vasthouden. De naam van deze leuke Animal kinderparaplu zegt het al, de paraplu is in de vorm van een dier. Er zijn twee varianten: de groene kikker en de gele hond. Bij allebei de varianten is het mogelijk om bijvoorbeeld uw namen of datum van de trouwdag te bedrukken.
U kunt de Animal kinderparaplu hier bekijken.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact