• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

5 redenen voor een paraplu als relatiegeschenk

In tegenstelling tot de pen en de usb-stick, behoort de paraplu niet helemaal tot de standaard relatiegeschenken. Toch zijn er verschillende redenen om een paraplu cadeau te doen aan je klanten en relaties. Wij sommen de belangrijkste voor je op.

 

1. Praktisch

In een land als Nederland – waar het meer dan eens regent – is een paraplu binnen handbereik nooit onhandig. Een nuttiger relatiegeschenk kun je dan ook bijna niet krijgen. En juist die bruikbaarheid is cruciaal bij relatiegeschenken: enkel wanneer een klant of relatie jouw cadeau praktisch vindt, gaat hij het gebruiken en maakt hij als het ware reclame voor je. Relatiegeschenken die in de bureaula verdwijnen hebben voor niemand meerwaarde.

2. Personaliseerbaar

Een relatiegeschenk moet niet alleen bruikbaar zijn, je wilt ook ‘iets van jezelf’ meegeven in het cadeau. Daarom zijn de meeste geschenken personaliseerbaar door middel van een bedrijfslogo. Ook paraplu’s kun je helemaal personaliseren en naast je eigen logo zelfs elementen van je huisstijl meegeven (door de kleuren van de paraplu te bepalen).

3. Groot bereik

Waar de meeste relatiegeschenken binnen kantoor of huis blijven (denk aan pennen usb-sticks, et cetera), gaat de paraplu juist mee naar buiten. Dat maakt dat veel meer mensen de paraplu te zien krijgen, én datgene wat erop staat. Je logo en huisstijl krijgen dus een veel groter bereik.

Bovendien nemen mensen ‘m letterlijk mee naar verschillende plaatsen. Waar andere relatiegeschenken ook echt in de ‘werkomgeving’ blijven, worden paraplu’s ook vaak in de weekenden en op vakanties gebruikt. Jouw cadeau reist dus het hele land of misschien wel de hele wereld over.

4. Betaalbaar

We kunnen doen alsof geld geen rol speelt bij relatiegeschenken, maar dan zouden we liegen. Veel bedrijven hebben een behoorlijk strak budget als het gaat om relatiegeschenken en bovendien mogen bedrijven ook geen hele dure cadeaus aannemen. Een paraplu heeft naast eerdergenoemde voordelen ook het belangrijke pluspunt dat het een goedkoop relatiegeschenk is.

5. Verschillende modellen

Afhankelijk van de branche waarin je werkt, is het misschien wel interessant om speciale paraplumodellen als relatiegeschenk te geven. Voor je relaties die veel onderweg zijn met het openbaar vervoer is een opvouwbare paraplu heel handig, omdat ze die makkelijk kunnen opbergen. Werk je echter samen met partijen die veel buiten werken (bijvoorbeeld ecologisch onderzoekers, bouwbedrijven of onderhoudsmonteurs met veel buitenopdrachten), dan is een stormparaplu waarschijnlijk een betere keus. 

Meer weten over de paraplu als relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact