• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

5 paraplu design ideeën voor uw relatiegeschenk

De feestdagen staan alweer voor de deur, dus is het de hoogste tijd om na te denken over een uniek geschenk voor uw relaties. Aangezien de wintermaanden in Nederland vaak gepaard gaan met neerslag, is een paraplu met een mooi design altijd van praktisch nut. Maar wat voor soort paraplu’s zijn er eigenlijk en welke design paraplu kunt u het beste kiezen? 

1. Eco paraplu 

De Eco paraplu is milieuvriendelijk en houdt u tegelijkertijd wel gewoon droog. Met deze soort paraplu maakt u direct het statement voor duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen te staan en kunt u deze visie gemakkelijk naar anderen overbrengen. 

2. Senz-paraplu

Uit onderzoek van een student van de Technische Universiteit in Delft is gebleken dat een paraplu met een speciale asymmetrische vorm, zoals de Senz-paraplu, stormen tot windkracht 10 kan doorstaan. De luxe Senz-paraplu heeft een opvallend design, waardoor uw bedrijfsnaam alleszins zal opvallen. Deze paraplu is dus stormbestendig en daarnaast ook nog makkelijk opvouwbaar.

3. Golfparaplu

Net als de Senz-paraplu behoort de golfparaplu ook tot het luxere segment paraplu’s. Deze paraplu is goed te gebruiken tijdens het slaan van een balletje op de golfbaan. U kunt gemakkelijk naamsbekendheid creëren door uw golfende werknemer of klantrelatie de baan op te sturen met een luxe golfparaplu met bedrukking van uw bedrijfsnaam en –logo incluis. 

4. Opvouwbare paraplu 

Deze paraplu is compact en gemakkelijk op te bergen. Om deze reden is een opvouwbare paraplu het meest praktisch wanneer u relatief kleine afstanden wandelend aflegt. Door de kleine omvang kan de opvouwbare paraplu uw lichaam bij een stevige wind echter niet helemaal droog houden. De opvouwbare paraplu heeft wel als nadeel dat deze doorgaans minder bestendig is: bij harde wind kan de paraplu kapot gaan. Het grote voordeel van deze paraplu is dat u hem gemakkelijk kan meenemen in uw tas voor het geval dat er die dag regen wordt verwacht.

5. Stormparaplu

De stormparaplu is enorm sterk, waardoor deze goed te gebruiken is wanneer het regent en hard waait. Ondanks de hoge luchtweerstand zal een stormparaplu het niet snel begeven of omklappen, zoals veel normale paraplu’s wellicht wel doen. De stormparaplu is ook uitstekend te gebruiken op de fiets.

Naast het drukken van uw bedrijfsnaam en -logo op de paraplu, kunt u een relatiegeschenk ook nog specialer maken door het toevoegen van bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of een vrolijke groet. Mocht u nog vragen hebben over een van onze producten of over het bedrukken van paraplu’s, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact