• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

Paraplu's voor de lente

Bedrukte Paraplu'sDe lente komt er weer aan. Vanaf 20 maart begint de lente officieel. De tijd van het jaar waar heel Nederland hoopt op warmer weer. Helaas moeten de paraplu’s in het algemeen nog vaak ten pas komen tijdens de lente. Een goed moment om uw relaties bedrukte paraplu’s cadeau te doen. In de lente valt er in het algemeen ongeveer 172 mm neerslag en is het over het algemeen vrij winderig.  Volgens de website weer.nl zal er in de week van 17 maart tot en met 23 maart net iets meer neerslag ten opzichte van de norm vallen rond de kustregio’s. Voor de kustregio’s betekend het dus een regenachtig begin van de lente.

Bij Paraplubedrukken.nl kunt u uw relaties beschermen tegen de regen met bedrukte of onbedrukte paraplu’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandelstok paraplu, die makkelijk mee te nemen is tijdens het wandelen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de opvouwbare paraplu’s, ideaal voor onderweg en/of als het weer onvoorspelbaar is. Paraplubedrukken.nl biedt ook paraplu’s aan voor kinderen. Op onze website kunt u nog vele andere soorten paraplu’s vinden.

Door uw logo op de paraplu’s te bedrukken valt u niet alleen op bij uw relaties maar ook bij anderen. Bedrukte paraplu’s zijn ideaal om te gebruiken als promotiemiddel. Door uw paraplu’s te bedrukken met uw logo en/of naam promoot u uzelf namelijk door middel van uw eigen relaties.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact