• Levertijd met opdruk < 8 dagen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen
0
Ma - Vrij tot 18:00
0344 - 640 200

De top 5 herenparaplu's

Het uitzoeken van paraplu's kan lastig zijn. Bij Paraplubedrukken.nl helpen wij u graag met het selecteren van de paraplu die het best bij uw doelgroep past. Wij hebben daarom in dit artikel de top 5 herenparaplu's voor u geselecteerd. Deze paraplu's hebben een degelijke uitstraling, die allemaal hun unieke eigenschappen hebben. De herenparaplu's kunt u inzetten voor bijvoorbeeld uw zakelijke relaties, medewerkers of klanten. Natuurlijk kunt u de herenparaplu's laten bedrukken met uw persoonlijke boodschap en/of logo. Zo blijft u altijd onder de aandacht van uw doelgroep.

Golfparaplu Falcone (art. 3568)Golfparaplu Falcone voor mannen
De Golfparaplu Falcone® met houten stok en haak is de ideale mannenparaplu. Het straalt klasse en mannelijkheid uit. De Golfparaplu Falcon heeft een handopening en een stoklengte van 107cm. Ook is deze ideale mannen paraplu windproof en dus ideaal voor elke gelegenheid. De Golfparaplu Falcone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en donkerblauw.
 
Paraplu met reflecterende rand (art. 4068)
De paraplu met reflecterende rand heeft zijn naam te danken aan de reflecterende rand aan het uiteinde van de paraplu. De paraplu is van polyester en heeft een automatische openingssysteem. Het handvat van de paraplu is gemaakt van gebogen hout, wat een chique uitstraling geeft aan deze paraplu. Verder heeft de paraplu een knoopsluiting en is de paraplu 8 baans. De paraplu met reflecterende rand is verkrijgbaar in het zwart, groen, blauw en bordeaux.
 
Opvouwbare paraplu miniMAX (art. 6783)
De opvouwbare miniMAX paraplu is een opvouwbare paraplu die altijd makkelijk mee te nemen is. De paraplu heeft een automatisch 'open en dicht systeem', waardoor u de paraplu met slechts een druk op de knop kunt openen en sluiten. De miniMAX heeft een zwart rubber gecoat handvat, zwart glasfiber frame en de paraplu is windproof. Kortom: altijd geschikt en makkelijk voor elk moment.
Herenparaplu
 
Stormparaplu Falcone (art. 6847)
De Falcone stormparaplu is een degelijke paraplu met opvallende kenmerken. Deze paraplu heeft niet alleen een chique uitstraling maar is tevens een stormparaplu. De Stormparaplu Falcone heeft namelijk een extra dubbel frame om extra stevigheid te bieden tegen de wind. De Stor
mparaplu heeft een zwart rubber gecoat handvat, met PVC foedraal, zwart glasfiber stok en frame. Alles bij elkaar zorgt voor de ideale windproof paraplu. De Stormparaplu Falcone is verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart.
 
Herenparaplu (art. 6860)
De naam van deze paraplu zegt het al, dit is een echte herenparaplu. De stijlvolle herenparaplu heeft een automatische open en dicht systeem en een metalen stok. Het handvat heeft de vorm van een zwarte haak, waardoor u de paraplu bijvoorbeeld kan ophangen een kapstok.

Thema's

Share this
back to top
Sluiten

Guarantees

No surprises

Contact